Om oss

Välkommen till en sida som ska gå igenom städning – ur alla tänkbara perspektiv. Vi som skriver är erfarna städare som idag driver egna företag. Vi har en kunskap som vi gärna delar med oss av.

Hur städar du ditt hem på ett bättre sätt? Vilka områden är viktiga att fokusera på – och vilka kan du låta vara under en lite längre tid? Hur rengör man ett badrum, hur får man bort svartmögel från kakelfog och hur kan man få en spegel att sluta imma? Vi kan alla tricks och har en massa husmorsknep som vi kommer att publicera här på sidan.

Vi kommer även att titta närmare på professionell städning. Fler och fler väljer – som en följd av Rut-avdraget – hemstädning i sina hem. Vad ska man egentligen tänka på där, finns det något som kan ge en bättre kvalitet och ett lägre pris? Utöver detta kommer vi även att ge tips om allt från kontorsstädning, flyttstädning och städning i offentliga miljöer. Du kommer att få veta mer om Rut-avdraget och hur detta fungerar rent praktisk samt vilka tjänster som är inkluderade i detta.

Vi ska, helt enkelt, skapa en sida som handlar om städning och detta ner på ren detaljnivå. Välkommen!