Kategorier
Städ

Butiksstädning sparar tid i Stockholm

Som nybliven företagare gör man allt själv för att spara pengar. Men vill man fokusera på rätt sak är det klokt att ta hjälp med butiksstädning i Stockholm.

Kerstin hade drivit sin butik i tre månader och älskade det. Den som gjorde henne uppmärksam på att det blivit för mycket jobb för henne var hennes make Erik. Hon hade varit uppslukad och inte märkt att den tid de brukade tillbringa tillsammans inte längre fanns. Numera stupade hon i säng efter att hon slängt i sig något att äta.

När Erik berättade detta viftade hon bort det men fick snart erkänna att han hade rätt. Men hennes smarte make hade givetvis en idé om hur de kunde få tillbaka sin mysstund i soffan. Efter att ha letat lite hade han hittat ett företag som kunde hjälpa henne med den butiksstädning som hon gjorde varje kväll efter stängning.

Butiksstädning gav mer energi

Kerstin argumenterade för att hon inte hade råd ännu. Men Erik hävdade motsatsen. Han sa att om hon fick återhämta sig på kvällen skulle hon orka vara positiv inför varje kundmöte och på så vis sälja mer. När butiken var tom skulle hon ha mer tid att fundera ut kampanjer och annat för att få företaget att växa.

Maken hade alltid varit duktig att övertala och så även denna gång. Hon kontaktade företaget som jobbade med städning av butiker i Stockholm och bokade in några städningar för att prova och se. Mycket snart insåg hon att Erik haft rätt. Hon hade en helt annan energi nu när hon kunde gå hem efter stängning.