Kategorier
Flyttstäd

Så lyckas man med sin flyttstädning i Göteborg

En flyttstädning i Göteborg är omfattande och måste göras enligt de branschregler som finns. I denna text får du förklaringar så du vet vad som krävs.

När man lämnar en bostad och flyttar vidare måste man städa bort alla spår efter sig. Det innebär att bostaden måste städas från tak till golv. Har man en balkong eller en uteplats måste även denna städas, likaså eventuella förråd eller garage som hör till bostaden. Man kan själv flyttstäda sin bostad men det är ett omfattande arbete som tar tid.

Därför väljer de flesta att nyttja rutavdraget och anlita en städfirma. Men det kan vara bra att känna till att städning av förråd och balkong räknas som en extratjänst. Likaså dammas bara tak och väggar. Finns det fläckar där måste man själv torka bort dessa eller köpa till detta som en extratjänst.

Anlita en städfirma som lämnar garanti på sin flyttstädning

Vill man ha hjälp med flyttstädning ska man börja med att ta in offerter från några olika städföretag i Göteborg. Be att få offerten specificerad så att man tydligt ser hur mycket eventuella extratjänster kostar. Då blir det enkelt att välja bort sådant som man inte tycker är prisvärt.

Det är viktigt att ta reda på vilka villkor som gäller och om städföretaget gratis städar om bostaden om man skulle få en anmärkning. En seriös städfirma erbjuder städgaranti. Städföretaget som man väljer att anlita måste även ha en försäkring som täcker eventuella skador vid städningen.

Hitta mer om flyttstädning på denna sida: flyttstädningigöteborg.com